Skoči na glavno vsebino

Tekmovanja v badmintonu so se udeležili učenci in učenke treh šol naše občine. Sodelujoče šole so bile OŠ Blanca, OŠ Tržišče in OŠ Krmelj.

Kar veliko število tekmovalcev je bilo iz naše šole in sicer v vseh kategorijah. Kategorija v kateri je sodelovalo največje število učencev je bila kategorija najmlajših, kjer so tekmovali učenci petega razreda. Vsi naši učenci in učenke so prikazali dobre predstave na igrišču, nekateri z več, drugi z malo manj znanja, vsekakor pa so na igrišču dali vse, kar so  v danem trenutku lahko. Kar veliko naših učencev se je uvrstilo v nadaljevanje tekmovanja, ki bo organizirano le za učence od devetega do šestega razreda.

V vsakem primeru smo zelo ponosni na vse učence, ki so zastopali barve naše šole, zato vsem skupaj iskrene čestitke za prikazane igre, prejemnikom medalj pa seveda srečno v nadaljevanju tekmovanja.

Učenci, ki so zastopali šolo:

Anej Žaja, Anže Žaja, Kristjan Kranjc, Tadej Llapushi, Nika Tisu, Nika Škoporc, Erazem Baloh, Nejc Sevšek, Lenart Gole, Žan Sitar, Maj Metelko, Aljaž Rutar, Manca Hočevar, Lea Jontez, Brina Lindič, Aldijana Mulahusić, Nuša Poljanec, Mia Kovačič, Matic Končina, Žiga Papež, Bor Končina, Nejc Dragan, Filip Končina, Kristjan Gole, Nejc Kranjc, Tian Gole

 

Dobitniki medalj:

Starejši učenci in učenke:

Anej Žaja, 1. mesto,

Kristjan Kranjc, 2. mesto,

 

Mlajši učenci in učenke:

Erazem Baloh, 1. mesto,

Nejc Sevšek, 2. mesto

Lenart Gole, 3. mesto

Manca Hočevar, 1. mesto

Aldijana Mulahusić, 2. mesto

Lea Jontez, 3. mesto

 

Najmlajši učenci in učenke:

Žiga Papež, 1. mesto

Filip Končina, 2. mesto,

Matic Končina, 3. mesto

Nuša Poljanec, 1. mesto

Mia Kovačič, 2. mesto

 

Še nekaj foto utrinkov:

Krmelj, 16. 1. 2023                                                                               Primož Plazar, prof. švz

Dostopnost