Skoči na glavno vsebino

TEKMOVANJE NAŠIH MLADIH UPOV

Krasen poletni dan, čeprav je še vedno pomlad je kot nalašč za tekmovanje, kjer lahko učenci in učenke pokažejo svoje sposobnosti in tudi tekmovalni odnos posameznika.

Tekmovali so v disciplinah: V teku na 60 metrov, teku na 600 metrov, metu vorteksa, skoku v daljino in skoku v višino.

Učenci so tekmovali v kategoriji dečkov in kategoriji deklic. Vsak razred je tako dobil svoje zmagovalce in zmagovalke.

Tekmovalnega naboja resnično ni manjkalo in vsi so se potrudili po svojih najboljših močeh. Žal je na vrhu prostora le za enega in nove priložnosti za tekmovanje bodo v naslednjem šolskem letu, kjer bodo učenci lahko videli koliko so uspeli napredovati v svoji spretnostih in sposobnostih.

V četrtem razredu je najboljši skupni dosežek uspel Nejcu Draganu, sledil mu je Filip Končina, tretje mesto je zasedel Maticu Končina.

V kategoriji učenk je zmagovalka peteroboja postala Klara Hočevar, drugo mesto je pripadlo Nuši Poljanec, tretja pa je bila Teja Karlič.

 

V kategoriji petega razreda je pri učencih slavil Aljaž Rutar, katerega je močno priganjal na koncu drugi Lenart Gole, tretjo mesto  pa s ponosom pokaže Maj Metelko.

V kategoriji učenk je zmagovalka Klara Hočevar drugo mesto je pripadlo Nuši Poljanec, tretja je bila Teja Karlič.

 

Vsem učenkam in učencem čestitke. Dosežki so bili zelo lepi in v prihodnje boste lahko še ogromno pokazali in dokazali. Le pogumno in vztrajno naprej po športni poti.

Krmelj, 19. 5. 2022                                                                               Primož Plazar, prof. švz

Dostopnost