Skoči na glavno vsebino

Konec meseca marca je v športni dvorani OŠ Sava Kladnika potekalo občinsko tekmovanje v  rokometu za mlajše učence. Naši fantje so  prikazali resnično lepo rokometno igro in so na koncu tekmovanja zasedli drugo mesto. S Sevničani smo tesno izgubili, uspešnejši smo bili od vrstnikov iz Radeč. S tem rezultatom smo se uvrstili tudi na področno tekmovanje, ki je potekalo v Dobovi. Na področnem tekmovanju smo bili precej kadrovsko oslabljeni, kar veliko število učencev je bilo odsotnih in nastale vrzeli v ekipi so pokrpali učenci  petega razreda, ki so prikazali resnično veliko rokometnega znanja. Nekateri so prispevali svoje prve zadetke v šolski ekipi, nekateri so uspešno stali med vratnicama. Razveseljivo je, da postajajo vsi naši učenci  vse bolj samozavestni in vedno bolj uspešno rešujejo igralne situacije na igrišču.

Med najboljšimi strelci se je tako znašel Erazem Baloh, ki je dosegel devet zadetkov v le eni  tekmi, v prvi se žal ni odločal za met na gol. Vse več znanja na tekmah kažejo vsi fanti naše zasedbe. Iskrene čestitke vsem članom ekipe:

Erazem Baloh, Marcel Repovž, Lenart Gole, Timotej Jereb, Kristjan Gole, Filip Končina, Nejc Kranjc(občinsko in področno tekmovanje), Nejc Dragan, Matic Končina (področno tekmovanje), Aljaž Rutar, Žan Sitar in Maj Metelko, Nejc Sevšek,  Žiga Papež(občinsko tekmovanje),

 

Dostopnost